Web-forwarding

Als je WordPress of een e-commerce pakket upload naar uw server bij een serviceprovider en je wil die niet in de root folder zetten van uw server dan moet je ergens toch op de root directory een “index.html” file zetten die dan doorverwijst naar ed folder waarin uw site is gestockeerd.

Stel we hebben WordPress geïnstalleerd op volgende locatie op de server :

/uw-site/folder1/folder2/

Dan zal de index file van WordPress in folder 2 staan en bij het laden van uw site http://www.uw-site.com gebeurt er niets want de browser ziet geen index file.

de truck bestaat erin om een lege pagina te maken met een link naar de start van uw site, maw we gaan een indexfile zetten in de root die verwijst naar de indexfile van de dieperliggende folder.

Via een text editor zoals xed of gedit of andere schrijf je onderstaande code en sla het bestand op als “index.html”. Daarna via uw ftp programma zoals “filezilla” kan je die dan uploaden naar de root directory van uw server, uw WordPress site word dan onmiddellijk geladen.

Je kan ook een vertraging inbouwen door de 0 na de content”=0 …. te veranderen naar bv 5 dan duurt het 5 sec vooraleer je doorgaat naar de wp site, dit kan handig zijn om een eventuele introductie pagina vooraf te laden.

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8" />
<meta http-equiv="refresh" content="0; url=http://www.uw-site.com/folder1/folder2/">
<title></title>
</head>
<body>

</body>
</html>

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *